FUQIA VITAMINALE NË ÇDO PIKE!

Imagjinoni nëse gota juaj e përditshme me ujë mund t'ju japë më shumë energji, të forcojë sistemin tuaj imunitar dhe të rrisë mirëqenien tuaj. Me ZEN DROPS kjo ide bëhet një realitet i shijshëm. Pikat tona të pasura me vitamina e transformojnë ujin e thjeshtë në një eliksir rigjallërues.

  • Goditje energjike

  • Pa sheqer

  • Përforcues vitaminash

  • Reduktues i stresit

Informacion rreth vitaminave që përmban

Vitamina B6

Vitamina B6, e njohur edhe si piridoksinë, është një vitaminë e tretshme në ujë që luan një rol të rëndësishëm në metabolizmin. Ai mbështet formimin e qelizave të kuqe të gjakut, metabolizmin e proteinave dhe sistemin nervor. Vitamina B6 është gjithashtu e rëndësishme për ruajtjen e një sistemi imunitar të shëndetshëm dhe funksionimin normal të trurit.

vitaminë C

Vitamina C, e njohur edhe si acidi askorbik, është një antioksidant i fuqishëm që forcon sistemin imunitar dhe mbron trupin nga radikalet e lira. Ai mbështet formimin e kolagjenit, shërimin e plagëve dhe thithjen e hekurit. Vitamina C gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në parandalimin e infeksioneve dhe promovimin e shëndetit të lëkurës, dhëmbëve dhe kockave.

Vitamina B1

Vitamina B1, e njohur edhe si tiaminë, është një vitaminë thelbësore që është thelbësore për metabolizmin e energjisë dhe funksionin e sistemit nervor. Ai mbështet shndërrimin e ushqimit në energji dhe ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm të zemrës. Vitamina B1 gjithashtu luan një rol në mbështetjen e performancës mendore dhe mbajtjen e një oreksi të shëndetshëm.

Vitamina B12

Vitamina B12, e njohur edhe si kobalamina, është një vitaminë jetike që është thelbësore për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe mbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm. Ai luan një rol të rëndësishëm në sintezën e ADN-së dhe ndarjen e qelizave. Vitamina B12 shpesh theksohet si një vitaminë e rëndësishme për vegjetarianët dhe veganët, sepse ajo gjendet kryesisht në produktet shtazore.

Vitamina B5

Vitamina B5, e njohur edhe si acidi pantotenik, është një vitaminë e tretshme në ujë që luan një rol vendimtar në metabolizmin e energjisë dhe në formimin e hormoneve dhe neurotransmetuesve. Ai mbështet shëndetin e lëkurës dhe shërimin e plagëve. Vitamina B5 është gjithashtu e rëndësishme për sintezën e kolesterolit dhe hormoneve steroide në trup.